logo

Referencer

Vi er hos A/S Botica Entreprise stolte af det arbejde vi har udført, gennem vores mange år som total-, hoved- og fagentreprenør, på en lang række opgaver for kommunale børnehaver, skoler, vuggestuer samt private erhvervsdrivende.

På vores hjemmeside er der link til vores Referencer fra de forskellige typer opgaver vi har udført.

Komplette løsninger

Ved udførelse af hovedentrepriser samarbejder vi med underentreprenører og leverandører, som vi har samarbejdet med gennem mange år. Vi er derfor sikre på, at de lever op til vores krav om pris, kvalitet, tid og udførelse.

Vi står hos A/S Botica Entreprise for al nødvendigt materiel samt maskiner, når vi skal gennemføre hovedentrepriser. Vi stræber efter at lave de løsninger, der indfrier brugerens behov og ønsker. Vi følger med i udviklingen på IT området inden for vores branche område og opdaterer løbende vores systemer så de er tidssvarende. Vi investerer løbende i ny hard- og software og vi har de nødvendige faciliteter som plotter, printer, tegningsfolder, tidsplansprogrammer m.m. så vi hurtigt og nemt kan tilpasse byggeprojekterne og formidle det videre til vores medarbejdere og samarbejdspartere, hvis der kommer ændringer.