logo

Vi tilbyder

Fag-, Hoved-, og Totalentrepriser, samt service aftaler

Vi har i mere end 30 år udført fag-, hoved-, og totalentrepriser for professionelle bygherrer, herunder kommunale institutioner, ejer- / andelsboliger, samt for private erhvervsdrivende.

Vi kan tilbyde en lang række løsninger alt efter vores kunders behov. Vi har mange års erfaring med en lang række samarbejdspartnere, som gør det muligt for os at tilbyde professionelle løsninger udført af veluddannede håndværkere. Vi lægger hos A/S Botica Entreprise stor vægt på, at bruge de samme samarbejdspartnere og underentreprenører, så vi trygt kan stå inden for resultaterne af det udførte arbejde.

Renovering

Byfornyelse og renoveringsarbejde, har været en stor del af vores arbejde siden vores etablering i 1982. Vi har istandsat og renoveret ældre ejendomme i København, med henblik på at levere et kvalitetsprodukt til den rigtige pris og aftalte tid. Når vi udfører større renoveringsopgaver som børnehaver, vuggestuer, skoler m.m. udføres arbejdet med mindst mulig gene for vores kunder, så driften og dagligdagen på de enkelte arbejdssteder ikke behøver gå i stå, mens vi udfører arbejdet hos jer.

A/S Botica Entreprise
Langager 4
2680 Solrød Strand

+45 3322 2550